BLOG SHARIMI MUHAMAD

Blog ini akan membincangkan berbagai kategori topik seperti politik,pendidikan,kesihan,komputer,rekabentuk laman web,agama dan berbagai-bagai lagi .

MY BLOG

http://www.sharimidotcom.blogspot.com

http://www.kelantanwebdesigner.blogspot.com

http://www.sharimimall.blogspot.com

http://www.e-bizdirectory.blogspot.com

45 Responses

  1. Mie,

    aku tgk dlm blog ni ada cochut travel & tours, ado kaitan dgn demo ko?

  2. Salam Mi,

    Bagus blog wordpress demo, bilo nak pindah ke hosting sendiri punya…??

    Teruskan usaha anda, kawe respek demo, jgn jd cam kawe….artikel2 lps abis ilang…huhuhu

  3. Salam
    Terima kasih kerana meletakkan link blog saya di laman saudara.
    Semoga terus berusaha dan memaparkan berita2 terkini dari semasa ke semasa…:-)

  4. SALAM..saya nak tanya..ada tak tips untuk menjawab soalan untuk ujian saringan pembantu akauntan (w17)? @ pon solan2 contoh yg akan di tanya?..

  5. Salam…saya nak tanya..adakah layak seorg yg mempunyai ijazah memohon jawatan gred 17?n if dapat interview apakah jwpan yang bernas harus diberikan kepada interviewer jika dia bertanya kepada kenapa memohon jawatan ini..hope dpat membantu secepat mungkin…org yg mempunyai ijazah tersebut terlah memohon jwtan gred 17 dengan menggunakan result spm beliau dan tidak memyatakan ijazah yang beliau ade sedelum nie…

  6. Saya rasa boleh apply jawatan tu.Bila ditanya kenapa apply jawatan tu,bagitau kerana minat yang tinggi terhadap jawatan tersebut,jawatan tersebut juga sesuai dengan saudari yang memiliki ciri-ciri seperti dikehendaki dalam syarat jawatan.

    Tu sahaja pendapat saya.

  7. salam…

    tq…kerana blog nie byk membantu saya dalam mencri kerja

  8. hai…saya ingin mengetahui bagaimana hendah membuat erayuan bagi temuduga kpli jan 2011

  9. sir, sye na tau mcm mne na apply ke maktab perguruan?

  10. untuk lepasan spm,kena tunggu borang permohonan KPLSPM keluar dulu…..kebiasaannya selepas result SPM keluar,2@3 bulan selepas tu borang permohonan boleh diisi….tapikena tunggu iklan keluar kat surat khabar dahulu….

  11. Iklan Pengambilan Kursus Perguruan Lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (KPLSPM) Ambilan Jun 2011 akan dikeluarkan pada 6 Mac 2011 (Ahad).

  12. salam.encik sharimi. sy nak minta tolong bolehkah encik sharimi menghantar email kepada saya sekiranya ada tarikh permohonan baru untuk dpli,kpli atau gstt. saya amat meminati bdang perguruan,nmun saya mempunyai msalah iaitu tidak dapat online selalu keculai apabila pergi ke cc yang jauh dari rumah saya.saya harap encik sharimi dapat membantu saya.wasalam

  13. insyaallah…………….sekarang ni permohonan dpli sedang dibuka………tarikh tutup permohonan pada 14 mac 2011

  14. saya dah cuba hantar emel ke alamt emel noornazihahsharip@yahoo.com tapi emel tu dah tak aktif……

  15. salam en sharimi…blh x saya nk mintak tlng en maklumkn pd sy sekiranya ada tarikh permohonan baru untuk dpli,kpli ke alamt email sy.sy amat2 meminati bidang perguruan ni….sy harap en sharimi blh bantu sy utk memaklumkn tarikh2 bru utk KLPI@DPLI selepas ini…sy tkt tnggal tarikh utk d pohon je..sy harap en dpt bntu sy.jasa en sharimi amt2 sy hargai sngt2…

  16. salam encik sharimi..boleh saya tahu bile tarikh permohonan KPLI untuk sesi Julai 2011?? boleh saya nak mintak tolong encik maklumkan pada saya sekiranya permohonan KPLI dibuka??saya takut terlepas mcm permohonan DPLI..saya sangat berharap agar encik dapat membantu saya..jasa dan pengorbanan encik amat saya hargai..terima kasih encik…

  17. kpli 2011 tak pasti lagi bila akan keluar……sebarang info terkini akan saya paparkan di blog ini http://www.sharimi.wordpress.com

  18. TErima kasih encik

  19. ok…thanx ea encik…:-)jasa encik,amt sy hargai…

  20. ASSALAM encik..permohonan utk KPLI belum kuar ek??

  21. salam .. saya dah hadiri temuduga KPLSPM pada hujung bulan lepas .. sekiranya saya nak semak keputusan temuduga tersebut .. dimana saluran yang harus saya pergi …??

  22. salam.. may i know when will be the next dpli@kpli will come out?

  23. helo.. may i know when will be the next dpli@kpli will come out for intake 2012?

  24. salam en sharimi..bagaimana untuk membuat rayuan dpli?

  25. salam encik

  26. saya ingin bertanya bagaimanakah untuk membuat rayuan dpli ?

  27. saya pun tak pasti boleh buat rayuan ke tak….

  28. kenapa encik berkata begitu..

  29. bagaimana ingin sy email kepada encik?

  30. saya sudah menghantar email kepada encik. terima kasih encik

  31. Hello..saya nak tanya, dapatkah peringkat Diploma mengikuti kursus perguruan?

  32. salam.encik sharimi. sy nak minta tolong bolehkah encik sharimi menghantar email kepada saya sekiranya ada tarikh permohonan baru untuk dpli,kpli atau gstt. saya amat meminati bdang perguruan,nmun saya mempunyai msalah iaitu tidak dapat online selalu keculai apabila pergi ke cc yang jauh dari rumah saya.saya harap encik sharimi dapat membantu saya.wasalam

  33. saya tak pasti bila lagi permohonan akan di buka….

  34. salam….saya harap agar En dpt maklumkan info terkini ttng iklan DPLI, KPLI sekiranya ada iklan dibuka..thnks so much

  35. salam mie, ada lag x pengambilan dpli tahun ni (2012)? sy minat nak jd pengajar.. tp layak tak sy dgn adanya cgpa x lepas 2.70 ke atas sprt yg d tetapkan, & ijazah pengurusan pniagaan sesuai x mohon? sy memg nak apply sgt jd guru…tolong sy…

  36. sehingga hari ni saya belum dapat apa-apa info terkini tentang pengambilan dpli terbaru…………..

  37. ok, tp layak tak sy mohon tuk dpli 2?

  38. dpli biasanya ada syarat khas dan syarat am yang perlu di ambil kira……….jika menenuhi syarat am dan syarat khas adalah dikira layak memohon.tapi buat masa sekarang permohonan dpli belum di buka lagi…..

  39. Assalamualaikum sharimi…klau ad pngambilan terbaru utk DPLI & KPLI,bole x maklumkn dkt sni…sy btl2 nk try apply utk jd guru.terima kasihūüėČ

  40. Assalamualaikum En. Sharimi… nk minta tlg emailkn kpd sy sekiranya permohonan utk dpli mula dibuka…kalau permohonan dibuka, blh ke nk dptkn url utk memohon secara online? terima kasih=)

  41. waalaikummussalam…..buat masa sekarang saya belum menerima apa-apa maklumat terkini berkaitan dpli….harap maklum

  42. salam,
    say juga berminat utk menjadi guru, umur skrg dah 31 thn, 7 x mohon kpli dan 3x mohon dpli, juga pernah menjadi gstt, guru ganti, guru kontrak tapi saya tak tau dimana silapnye saya belum dpt enjadi guru tetap…hrp dpt bantu beri pandangan.tk

  43. salam…
    jika ada info terbaru lagi berkenaan dgan permohonan kemasukkan DPLI/KPLI untuk tahun ini atau tahun depan mohon inform pada saya…saya harap tidak terlepas. email uchena_libra88@yahoo.com

  44. insyaallah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: