SEMAKAN KEPUTUSAN KPLI SUDAH BOLEH DIBUAT


Semakan Panggilan Temuduga bagi Kursus Perguruan Lepas Ijazah (KPLI) & KPLI J-Qaf Ambilan Jun 2009 boleh dibuat di LAMAN WEB KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA (KPM)

SILA KLIK DISINI : http://apps. emoe.gov. my/kpli/tdugakpli

Pemohon yang tidak berjaya boleh klik rayuan secara on-line.

Harap Maklum.

BAHAGIAN PENDIDIKAN GURU
KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA
http://www.moe.gov. my

3 Responses

  1. Aku pun merayu jgak…Doa2 lah harap2 ko boleh…
    Ramailah yg x bole…setakat ni xde sore pun member yg aku tanya jawab boleh interview kpli…

  2. Tahniah kepada yang terpilih untuk temuduga KPLI ambilan Jun ni. Bagi yang tak terpilih tu janganlah bersedih. Mungkin belum rezeki lagi. Lagipun dengar kata tak ramai yang dipanggil untuk temuduga bagi ambilan Jun ni. Kalau nak tau pasal tips temuduga KPLI bolehlah try lawat link di bawah ni.

    kpli2u.blogspot.com

  3. salam dan selamat petang en. Sharimi. Saya berjaya tuk temuduga kpli ambilan jun tpi terlepas tuk mencetak tawaran dan lampiran pada semakan kpli. saya tinggal di kawasan pedalaman sabah dan tmp saya tu tiada perkhidmatan internet. minggu ini saya berkesempatan turun ke kota kinabalu untuk melayari internet dgn tujuan mencetak tawaran tersebut tetapi tidak dapat kerana semakan telah ditutup. apa yg boleh saya lakukan? mohon pendapat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: