huhuhuhu……..tak lulus ujian mtest


sekali lagi kali ni saya tak lulus ujian mtest…..tak dapat temuduga 4 mei ni……..huhuhuhuhuhuhu

6 Responses

  1. camne nk check lulus ke x ni?asyik x dpt bukak je lmn web dia…???

  2. ya la..susah btoi la…aku aritu rasa x confident kat analitikal..tu kot punca x lepas mtest

  3. halo, saya tak dapat buka website sejak dua tiga hari lepas, encik boleh tolong saya macam mane nak tahu check tak…saya tengok laman web KPM tak boleh buka pun , manamane saudara dapat check…

    reply ke jane_i84@yahoo.com

    Thank you

  4. analitikal adalah soalan “maut” untuk mtest.kena banyak berfikir.confius……..

  5. salam..nak tanya ni betul ker leh wat rayuan bertulis kat BPG kalo xlulus mtest??????

  6. erm pening2 kepala arini tiba2 buka portal kpm kata semakan rayuan kpli telah di tutup padahal hari-hari saya tengok tak ader pulak ader semakan rayuan kpli di laman web dia.dan bertambah musykilnyanya masa minta buat rayuan tarikh untuk tengok result 21 mei ni.biar betul ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: