SEMAKAN UJIAN MEDSI 2009 BOLEH DIBUAT DISINI


Pemohon yang telah memohon Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah (DPLI) Ambilan Julai 2009 boleh menyemak status permohonan dan tempat Ujian MEdSI di Laman Web MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM)
http://www.mpm. edu.my/medsireg/ index.php

* Sila cetak Tiket Panggilan Ujian dan bawa bersama pada hari Ujian MEdSI 18 April 2009 (Sabtu) Jam 9.00 Pagi.

MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM)
http://www.mpm. edu.my

Filed under: UMUM | 18 Comments

41 Responses

  1. bila bleh tahu kptusan ujian medsi yang lepas utk layak ke temuduga??

  2. bile blh semak ujian medsi ni?

  3. kalau kita dapat tapi dah t’lepas tarikh ujian tu…blh tak kita wat rayuan????

  4. saya sudah buat ujian medsi pada 18/4… sekarang saya ingin tahu bila keputusan ujian itu akan keluar bagi saya boleh mengetahui adakah saya layak untuk ke temuduga ataupun tidak??

  5. ble kptsn medsi kua?

  6. ble nk kua kptsn medsi ni?

  7. maybe mgu bi jugak kot..tgla esok atau lusa..

  8. bila ujian medsi kuar?

  9. cam ne nak semak temuduga ujian medsi?

  10. bile ujian medsi kuar and mcm mane nk tahu kita layak ke untuk temuduga

  11. cmne nk thu kte berjaya pegi temuduga atau tak lepas amik ujian MEDSI?????

  12. camne nak tau bila kptusan ujian MEDSI kluar dan camne nak cek. leh bg tau add.nye tak. & camne nak tau kite berjaya ke tak temuduge tu?

  13. bila dapat tau keputusan medsi n temuduga 2????

  14. 11 mei katanya.. ntah la.. aku pon tak tau.. tapi kalau 11 mei.. esok le maknanya… harap dapat.. aminnn..

  15. 11mei dah bole check for interview kan.ari ni 11mei..tp x de pon.sape2 bole tlg bgtau url utk check interview dpli.thanks

  16. cmne nk wt semakn medsi dpt temuduga ke x nie

  17. ada ccpe yg tw x?

  18. aku rasa ada sabotaj .. sampai la ni aku nak check tak de

  19. aku bengang neh….bila bha kuar kptsn ujian mendsi neh…
    sakit kpalk da neh…kata 11 mei…kpal otak tul…

  20. tolong…wuik!!!!!!!
    bila kuar!!!lagik 1 amacam nak check kptsn ujian munsyi neh..

  21. hmm…pukul 12.30 tengah hari baru dapat chek kot…!!!

  22. kite tunggu semakan tawaran temuduga dpli ambilan julai 2009 hari ni 11hb mei 2009 kul 12 tengahari..kalu xdok try check esok

  23. semakan leh dibuat di website upu.mohe.gov.my.. saya pun still menunggu ni…berdebarnye…hehehehehehehe

  24. bila result dpli untuk temuduga keluar??
    nak wat semakan kat ne?

  25. bilela nak kuar anok medsi dari perut ibu medsi nie??

  26. bila agaknya kputusan medsi 2 nak kluar?

  27. korang sume boleh cek keputusan ujian medsi kat
    https://www.mohe.gov.my/semakan_temuduga/default.php
    sy harap ini membantu…salam..

  28. Akum.saya nak tya beberapa soalan.
    1.mcne dan di mana saya nak dapatkan surat pengiktrafan dari JPA.
    2.ade sesapa boleh bagi tips x..untuk subjek computer programming.

    saya baru semak,dan xsangka dapat utk temuduga DPLI ini.saya baryu pertama kali amik DPLI ini.
    Saya nak mintak tolong sesapa yg prihatin tolong saya..tlg emel kepada nurmie_19@yahoo.com.

  29. cmne nk check utk tmudga medsi??? dh bkak lmn web bkli2 dh tp xjmpa pn..

  30. cmne nk check utk tmudga medsi??? dh bkak lmn web dia bploh2 kli tp xjmpa2 pn..sputnye rni dh leyh tw dh

  31. thnx…dh dpt….20hb ni tmdga…hehehe

  32. tk dpt buka la website yg korg bg utk cek medsi tu… mcm mana ni…

  33. xbole pn check kt link yg di beri tu…error ada la…camne eh nk check ni???nk tau result nye…bole prepare utk intebiu klu dpt=)

  34. samalah kita………….saya pun dapat computer programming jugak………………..

  35. salam….
    erm.. adakan keputusan temuduga medsi dah keluar huh??
    nervous result matrix dan medsi..
    doakan aku tau..

  36. erm.. sape2 yg tahu,plz reply at
    bright_futureundertaking@yahoo.com

  37. nak prepare apa utk i’viu dpli nnt?ist time dpt i’viu dpli.ade sape yg ade pglmn ble share..

  38. nape xleh bukak ehh website medsi 2? asik error jer… ade cara lain x nak check???ūüė¶

  39. salam..
    cam mana nak tgk kptusan Medsi tu…
    dah bnyk kali aku try xdapt2 pun..
    sapa2 dpt tlong…
    thanx

  40. DAH LEPAS UJIAN BTULIS TEMUDUGA PUN SELESAI..CMNE NK TAU DAPAT KE X?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: