KEMASUKAN KE PROGRAM DPLI KHAS UNTUK GSTT AMBILAN FEBRUARI SESI 2011/2012


 

Saya ingin meminta tolog kepada saudari saudari pengunjug blog www.sharimi.wordpress.com  untuk mengundi blog saya (www.sharimi.wordpress.com)  sempena WORLD BLOGGER & SOSIAL MEDIA AWARD 2012.

Untuk mengundi sila :

1.klik di sini http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=1

2.sebelum mengundi kena daftar dulu di sini http://socialmediaweek.com.my/awards/signup.php

3.selepas daftar sila buat pengesahan emel saudara/saudari(check emel)

4.selepas itu login kat sini http://socialmediaweek.com.my/awards/login.php

5.lepas login sila klik pada category BEST EDUCATIONAL BLOG  atau klik di sini http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=1   (scroll ke bawah hingga jumpa blog www.sharimi.wordpress.com)

6.lepas tu klik pada VOTE.

*Diucapkan berbanyak terima kasih kepada saudara/saudari yang telah mengundi blog www.sharimi.wordpress.com.

****************************************************************************************************************8

PERHATIAN
Anda dikehendaki untuk menghantar maklumat berikut sebelum di tawarkan ke UPSI

Surat Pengesahan Atau Surat Lantikan disahkan sebagai GSTT oleh pihak sekolah Atau JPN

Salinan Ijazah Sarjana Muda yang disahkan oleh Pengetua Atau Guru Besar Sekolah

Kedua-dua maklumat diatas perlu diimbas (scan) dan di emelkan ke alamat kemasukanupsi@gmail.com sebelum atau pada 13 Januari 2012.

* untuk menghantar kedua-dua maklumat melalui emel di atas, anda perlu meletakkan tajuk/subjek pada emel ialah (GSTT – nama) dan fail/attachment mestilah dinamakan dengan no kad pengenalan baru_. Fail/attachment tersebut mestilah dalam bentuk .jpg sahaja.

Contoh nama fail :

i) 800404084044_lantikan ( untuk Surat Pengesahan Lantikan)
ii) 800404084044_ijazah ( untuk Salinan Ijazah Sarjana Muda)

Anda hanya perlu emelkan Surat Pengesahan atau Surat Lantikan dan Skrol
Ijazah sahaja. Tidak perlu emelkan lain-lain dokumen selain yang diminta.

Bagi yang telah menghantar surat pengesahan / surat lantikan dan salinan ijazah sarjana muda, anda boleh menyemak sama ada dokumen anda emelkan telah diterima oleh pihak kami.

Senarai nama akan sentiasa dikemaskini dua (2) kali sehari iaitu pada jam 1.00 tgh hari dan 5.00 petang. Harap Maklum.

Sila klik di sini untuk melihat senarai nama berdasarkan emel yang diterima sehingga jam 1.00pm (11 Januari 2012)

PERINGATAN PENTING

Anda dikehendaki untuk menghantar maklumat berikut sebelum di tawarkan ke UPSI

Kegagalan anda mengemukakan kedua-dua maklumat penting di atas akan menyebabkan anda TIDAK AKAN DITAWARKAN untuk mengikuti program DPLI di UPSI. Hanya calon yang mengemukakan maklumat tersebut akan diproses untuk penawaran ke UPSI. Terima Kasih.
Semakan calon berjaya di sini http://akademik.upsi.edu.my/admission/semak/index.html

senarai nama calon yang berjaya sila klik di sini http://akademik.upsi.edu.my/pdf/1001-5.00PM.pdf

Perkara Tarikh
*Semakan Jaya Calon GSTT 29 Januari 2012
Pendaftaran Pelajar Baharu (GSTT) 12 Februari 2012
Semakan calon berjaya 29 januari 2012
Pendaftaran pelajar baru 12 feb 2012

* – Tertakluk kepada pindaan

Sebarang pertanyaan :

Sebarang maklumat lanjut mengenai Universiti Pendidikan Sultan Idris
bolehlah melayari Laman Web: http://www.upsi.edu.my atau mengemukakannya di alamat seperti berikut:

Pejabat Pendaftar
Bahagian Hal Ehwal Akademik,
Universiti Pendidikan Sultan Idris,
Kampus Sultan Abdul Jalil Shah,
35900 Tanjung Malim,
Perak.

No. Tel : 05-450 6929/6932/6930
No. Faks : 05-4582670
( untuk tujuan pertanyaan/surat-menyurat sahaja)

About these ads

9 Responses

  1. KALU YANG BUKAN GSTT BOLEH KE ISI N MEMOHON…DAH SELALU MENCUBA DPLI DAN KPLI TAPI TAK PERNAH DAPAT…

  2. woww nice entry indeed… =)

    I just voted for you at Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. all the best ya..

    Plsssss vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 “click vote di link http://www.bicaramakdara.com thank youuuuuuuuu =)

  3. DPLI 2012 XDER KER…PLZ INFORM ME BILE

  4. dpli khas (gstt) saya dah terlepas so bile lagi der tawaran camgini???..

  5. tak pasti ada ke tak….

  6. plz inform mer klu de lagi

  7. hai…tahun ini bila lagi dpli akan keluar ah…sy nak apply..pls help me

  8. bile lg nak buka tawaran tok GSTT nie x tau pun ada tawaran nie

  9. mcm mane nak semak or nak tau klu ade info pasal DPLI or KPLI,…sy nak apply….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 79 other followers

%d bloggers like this: