JAWATAN KOSONG TERKINI DI SEKTOR AWAM


LAYARI http://www.kerjakosong-terkini.blogspot.com

About these ads

28 Responses

  1. hai,give me job plzzzzzzzzzzzzz

  2. Saya seorang anak Kelantan yang mencari kerja kosong di Kota Bharu.Saya berkelayakan SPM tetapi mempunyai pelbagai pengalaman kerja sebagai customer service assistant,kerani akaun,service advisor….Kepada majikan yang berminat boleh menghubungi saya di talian 014-2140952

  3. berapa kekosongan?

    terima kasih.

  4. saya mencari kekosongan jawatan sebagai audit produk halal, saya baru tamat dari menjalani kursus eksekutif produk halal, malacca industrial skill development centre (MISDEC) teori 4 bulan, practikal 2 bulan di industri, sekiranya ada kekosongan boleh call saya di 0173860012

  5. Assalamualaikum…Saya sedang mencari kerja sebagai kerani di area seremban, senawang. Saya mempunyai kelayakkan SPM. Terima Kasih

  6. sedang mencari pekerjaan, sila ke blog jom cari kerja http://www.kerjakosong-terkini.blogspot.com ……….tq

  7. saya mahu berkhidmat untuk rakyat….
    Tolong saya cari kerja…

  8. Sy mencari pekerjaan sbg guru di kelantan,sy berkelulusan ijazah syariah

  9. salamu’alaik…..
    ana kejer sambilan skang, pasni ingat nk trus dpt kejer….xder la sempat tnam anggur lu kan….klulusan kesihatan pemakanan….ana minat sgt dlm bidang pendidikan ni,jd tnaga pengajar…klu der kekosongan, ana rase bertuah n bersyukur sgt…n ana mintak la mane2 pihak dpt tlg informkan ana jika der kksongan or pape jer….syukron jaza’….wslm

  10. sya tgh mencari pekerjaan sebagai drafwomen…sya ada kelulusan ilp dlm sjil skm thp3 dalm kos cadd senibina….sya mencari pekerjaan di negeri selangor,kuala lumpur dan kelantan

  11. Assalamualaikum..saya sedang mencari kerja area seremban, bangi, kajang, nilai. Saya mempunyai kelulusan ijazah dlm multimedia. Tlg beri tahu saya kalau ade kerja kosong. Emel : rams_girl1510@yahoo.com 0175071295

  12. Maybe you can try your luck with my best friend at zuraini.s@ratelecomm.com.

  13. For those find post of draftwomen……

    Maybe you can try your luck with my best friend at zuraini.s@ratelecomm.com.

  14. assalamualaikum..saya juliana dari sarawak. saya ingin mengisi jawatan sebagai kakitangan kerajaan yang bersesuaian dengan pendidikan saya.saya memiliki pendidikan sehingga STPM. jika mendapat perhatian dari pihak anda sila email : juelyannajue@ymail.com

  15. salam…..
    saya nazrul dr perak..22thn
    nk cari kerja kosong kerajaan
    pekerjaan tetap..
    ada kelulusan spm dan sijil dalm automotif di PESDEC
    hrp dpt dpertimbangkan segera..
    terima kasih…
    0195681312

  16. askom??
    saya minta tolong saya tak nk kejer
    saya ini oku siapa ..
    nk ambik saya
    saya nk kejer same-same dengan oku
    tapi ade orang nk ambik saya kejer
    kalau boleh tolong lah saya minta doa dapat kan
    kejer untuk saya kalau
    boleh menghubungi saya di no ini0192978546
    daripada syafiq

  17. salam… wah susah lah nak car keja sekarang ini… saya kelulusan dlm bdg psikologi… berilah plg kepada saya budak psikologi berkeja….. dah banyak tmpat sy pergi tapi xdapat pun.. sedih…

  18. saya sedang mencari kerja sebagai kerani di kuala terengganu.saya ada kemahiran dalam menggunakan komputer seperti excel,microsoft words dan menaip.

  19. saya sedang mencari pekerjaan dan saya baru habis belajar di salah satu politeknik di sarawak.Kalau ada jawatan kosong,boleh lah hubungi saya(0148789693)

  20. Saya Firda Herny bt Fazil, berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah. Juga memilki STPM dalam bidang Ekonomi….

    Memerlukan pekerjaan tetap dalam bidang berkaitan.

  21. saya nak kerja.. saper yg sudi amik aku kerja.. please la forward2kan kerja2 yg saya berkenan di leopord_37@yahoo.com.. mekasih atas keperhatian anda…

  22. saya nabilah bt ismail, saya lepasan politeknik kulim dalam diploma akauntansi. saya ingin mencari kerja sebagai kerani akaun atau pembantu akaun di sekitar bndar baru bangi atau di kelantan. sekiranya terdapat kekosongan, boleh lah hubungi saya di talian 0145137858 atau di bilah_89@yahoo.com

  23. slm..sy norizan..sy berkelulusan ijazah sarjana muda..sy sedang mencari kerja yg sesuai dgn kelulusan sy di kelantan ..sesape yg sudi mengambil saya bekerja boleh hubungi saya di talian 013-4059763 or emerald_rumaisya@yahoo.com

  24. JIKA ADA YANG MEMERLUKAN PEKERJA PENTADBIRAN TARAF SPM…HUBUNGI SAYA 019-2419585,FARIS..

  25. salam…
    sy pelajar berkelulusan SKM tahap 3 dlm pembuat perabot dan hiasan dalaman dlm proses mencari kerja yang tetap.. Tolong sy untuk mencari jawatan sme dgn kelulusan sy..Sy juga mempunyai STPM pd tahun sebelum mengambil SKM..Sy tinggalkan no.tel sy jika ade y memerlukan perkhidmatan sy.0179781706.

  26. salam
    saya lepasan VTO dan SKM level 1,2 dan 3 dalam bidang automotif.sy mencari pkerjaan yang sma dgn kelulusan sy..jika ada jawatan yg sesuai dengan kelulusan sy.Sila hubungi 0126511812..

  27. Akm..saya nak cari keja d sekitar Kota Kinabalu Sabah..kelulusan spm dan pnah mengambil kursus kerani am,kerani bank n kursus komputer..sekiranya ada kekosongan sesuai dgn bidang yg pernah saya ambil tersebut,sila hubungi saya di talian 0178713875..tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 78 other followers

%d bloggers like this: